Πρόγραμμα Τακτικών Καταβολών

Τι είναι το Πρόγραμμα Τακτικών Καταβολών:

Είναι ένα πρόγραμμα συστηματικής επένδυσης, που δίνει τη δυνατότητα με το πόσο της επιλογής σας να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο που επωφελείται από τις αγορές σε βάθος χρόνου. Ένα σημαντικό κεφάλαιο, δηλαδή, για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Με άλλα λόγια, είναι ένας έξυπνος “κουμπαράς” όπου τα χρήματά σας επενδύονται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της επιλογής σας, που διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης στην Ελληνική αγορά.

 

Τι μου προσφέρει το Πρόγραμμα Τακτικών Καταβολών:

  • Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία, αφού επιλέγετε οποιοδήποτε από τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, και μπορείτε να αλλάζετε τις επιλογές σας όποια στιγμή θελήσετε.
  • Δυνατότητα διακοπής του προγράμματος, μερικής ή ολικής ρευστοποίησης, καθώς και επαναδραστηριοποίησής του, όποτε εσείς επιθυμείτε.
  • Την αξιοπιστία και φερεγγυότητα που σας παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management. Εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε μια εταιρία που ασκεί διαχρονικά, κορυφαία διαχείριση κεφαλαίων.
  • Εξομάλυνση των διακυμάνσεων που παρουσιάζουν οι αγορές, μέσω τακτικών καταβολών που επενδύονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.
  • Αποφυγή του άγχους, με τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, για το αν είναι «κακή» η χρονική στιγμή που επενδύονται τα χρήματά σας.
  • Συνέπεια και αυτοπειθαρχία για την εκπλήρωση του στόχου δημιουργίας ενός σημαντικού κεφαλαίου, σε βάθος χρόνου.
  • Πλήρη προσαρμογή στα δικά σας δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
  • Κίνητρο για συνέπεια στην αποταμίευσή σας.

 

Για ποιο λόγο να το κάνω :

Το κεφάλαιο που θα δημιουργήσετε με το Πρόγραμμα Τακτικών Καταβολών, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάλυψη μελλοντικών οικονομικών αναγκών που αφορούν εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους, όπως για παράδειγμα σύνταξη, σπουδές ή / και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Πώς λειτουργεί; Με ιδιαίτερα απλό τρόπο, μέσω πάγιας εντολής από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι 50€ ανά Αμοιβαίο Κεφάλαιο, κάνοντας τις επιλογές σας μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Δείτε ποια θα ήταν η αξία των χρημάτων σας, εάν είχατε επενδύσει μέσω του το Προγράμματος Τακτικών Καταβολών , 50€, 100€, ή 200€ το μήνα στο Αμοιβαίο Κεφάλαιο Ευρωπαϊκή Πίστη Αναπτυξιακό Μετοχικό Εσωτερικού (R) την τελευταία δεκαετία, πιο συγκεκριμένα την περίοδο 5/1/2011 με 5/1/2021 :

 

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ASSET MANAGEMENT επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάθετε Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies